16 iun. 7 apartamente moderne amenajate in stil scandinav

Influentele scandinave au inflorit in fiecare element al designului, de la arta vizuala pana la architectura, mobila si decoratiuni. In acest articol voi prezenta 7 apartamente care vor demonstra gama larga si versatilitatea stilului scandinav. Unele dintre aceste apartamente sunt amenajate in alb clasic si lemn, iar altele abordeaza designul scandinav plin de culoare. Aproape oricine poate integra cu usurinta acesta amenajare moderna si sunt convins vei gasi inspiratia care sa se potriveasca stilului tau propriu.

De la inceput vreau sa evidentiez cat de importanta este lumina in obtinerea acestui stil, iar tavanul a fost gandit in asa fel incat stralucirea acesteia sa se gaseasca peste tot. Pardoseala veche a fost recuperata si rearanjata intr-o serie de dungi pentru un efect uimitor.

 Decorata cu lemn si nuante de alb, bucataria evidentiaza esenta acestui stil.

Urmatorul apartament este decorat un pic mai colorat si integreaza multe materiale naturale. Culorile deschise sunt apreciate de-a lungul iernilor scandinave lungi, asa ca are sens sa incluzi cat de multa viata si vibratie in amenajare. Acest exemplu de amenajare cu influente nordice ne arata ca nu trebuie ca toate obiectele folosite sa provina din Scandivania cum ar fi oglinda, care de fapt provine din Franta.

Pe langa depozitarea clasica stilului, trebuie sa apreciezi designul realizat cu ziare supradimensionate.

In aceasta amenajare in stil scandinav prezenta lemnului este destul de redusa, Chiar si pardoseala folosita este una laminata si nu din lemn triplustratificat, iar tonurile culorilor in gri pe alocuri colorate sunt indrazneste.

Desi multa lume confunda stilul scandinav cu cel minimalist, cele doua stluri nu sunt sinonime, Este intotdeauna placut sa te inconjori de obiectele pe care le adori.

Accentele de albastru si galben in acest apartament amenajat exceptional pastreaza atmosfera naturala. Mobila clasica pastreaza lucrurile simple, iar amenajarea geometrica ii acorda accente moderniste impreuna cu amenajarea inteligenta a spatiilor de depozitare.

Deschis, alb si clasic – acest dormitor este simplu dar plin de personalitate: cele doua corpuri de iluminat de culoarea betonului atarna deasupra noptierelor.

Acest interior, cu texturi puternice, nu urmeaza modelul clasic de amenajare scandinava si pare sa aduca senzatia de primvara. Masuta de cafea din sticla transparenta pare din gheata in timp ce mobilerul in sine este confortabil.

Caramida aparenta se poate include foarte usor in acest stil de amenajare, parand sa incalzeasca atmosfera din camera.

Ti-a placut acest articol? Distribuie pe retelele de socializare!

Comentarii

Spune-ti parerea!

avatar
wpDiscuz
x
Urmareste-ne pe Facebook!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow