30 Iun 7 avantaje ca tu sa indragesti parchetul laminat

Alegerea parchetului laminat in detrimentul altor materiale iti poate oferi multiple beneficii estetice si poate fi integrat cu usurinta in orice decor. Disponibil in nenumarate modele si culori, ieftin si rezistent parchetul laminat ramane o optiune care iti poate tranforma locuinta. Iata 7 motive de ce sa il alegi:

1. Se monteaza rapid

Parchetul laminat se monteaza foarte usor si repede iar imbinarea placilor este perfecta. Parchetul laminat este ca un joc de puzzle iar in urma montajului nu ramane mizerie.

2. Unul din putinele produse care se adreseaza cu adevarat celor care vor sa isi instaleze singuri parchetul

O podea lipsita de imperfectiuni va face usoara montarea placilor de parchet. Asadar daca laminatul este subtire substratul trebuie sa fie plat si la acelasi nivel. Daca pardoseala ta prezinta diferente de nivel trebuie solutionata problema inainte de montaj.

 3. Se poate instala si in zone cu umiditate crescuta

Inainte de a alege un parchet laminat trebuie sa te asiguri ca ai ales produsul corespunzator. Nu tot parchetul se poate monta in zone cu umiditate ridicata cu exceptia parchetului special conceput pentru bai sau bucatarii de la Wineo.

4. Se demonteaza usor si rapid

Pentru ca este o pardoseala flotanta, parchetul laminat se demonteaza usor si nu va ramane mizerie in urma lui putant fi foarte usor inlocuit atunci cand iti doresti o schimbare.

5. Parchetul laminat este durabil

Desi este considerat un produs inferior parchetului masiv tine minte ca si acesta are problemele sale. Chiar daca parchetul masiv are o durata de viata mai mare acesta este mai putin stabil decat parchetul laminat – se poate deforma de-a lungul timpului.

Stratul superior al parchetului laminat este subtire dar incredibil de rezistent.

6. Parchetul laminat este usor de curatat si de intretinut

Daca este instalat corect suprafata parchetului laminat este perfect dreapta si nu exista zone unde se poate acumula mizeria. Cea mai rapida si eficienta metoda de curatare este folosirea unui mop foarte putin umed, astfel incat in parchetul laminat clasic sa nu se infiltreze apa.

7. Parchetul laminat arata mai bine ca niciodata

In trecut cea mai mare critica adusa parchetului laminat era ca arata nenatural. Si era adevarat!

In ultimii ani producatorii de parchet laminat au dezvoltat produse care au suprafata si aspectul vizual celui natural:

  • s-au introdus mai multe specii de lemn
  • s-au introdus mai multe dimensiuni de placi
  • au aparut suprafetele texturate care imita cu fidelitate lemnul

 

Ti-a placut acest articol? Distribuie pe retelele de socializare!

 

Comentarii

Spune-ti parerea!

avatar
wpDiscuz
x
Urmareste-ne pe Facebook!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow