Despre noi

Despre Noi

Cauti sa iti amenajezi locuinta si ne-ai gasit. Partea cea mai grea a trecut.
Suntem aici ca sa te ajutam cu tot ce putem!

 

De ce Nova Design? Buna intrebare. Cum sa raspundem…..
Pai…… am putea sa iti spunem:

  • ca produsele noastre sunt de calitate la un pret excelent
  • ca livram catre mii de clienti anual
  • ca distribuim produsele noastre in peste 20 de magazine

Cu toate astea exista si alt lucru la care noi suntem foarte atenti, si este la fel de important ca toate celelalte lucururi la un loc, TU, clientul nostru.

Noi cei de la Nova Design intotdeauna ne-am ocupat de client si de nevoile lui, fiind printre cei mai buni in domeniu. Pana la urma nu am fi ajuns unde suntem fara oamenii dragi care au cumparat parchet si usi de interior de la noi.

Atunci cand cumperi de la noi, fie ca iti trebuie parchet triplustratficat cat pentru un castel sau doar cativa metri patrati de parchet laminat, iti garantam cel mai bun serviciu de relatii cu clientii, de la inceputul comenzii pana la final.

La noi totul este pregatit. Nu exista nici un aspect in pardoseli sau usi de interior pe care sa nu il cunoastem, de la productie pana la montaj si intretinerea ulterioara. Pana la urma urmei este ceea ce noi facem, si daca tot facem asta ne dorim sa fim cei mai buni.

Asa ca, uita-te pe site, trage un ochi la ce avem de oferit, si nu uita ca atunci cand ai nevoie suntem doar la un apel distanta.

 

x
Urmareste-ne pe Facebook!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow