Pol Skone

pol skone

Pol Skone

Pol Skone, reprezentata in Romania de Nova Design, detine in prezent 3 fabrici complet computerizate in Polonia si angajeaza in prezent 900 de muncitori specializati. Produsele Pol Skone sunt fabricate integral in cele 3 locatii pe care le detine din cel mai bun lemn provenit din padurile poloneze.

 

In prezent Pol Skone este unul din cei mai mari producatori europeni, exportand produsele in 15 tari printre care: Germania, Olanda, Franta, Rusia, Italia, Norvegia si Romania.

 

Misiunea Pol Skone este sa produca usi de interior de cea mai inalta calitate astfel incat sa ramana un partener de incredere pentru clientii sai. In anul 2000 compania obtine de la Rheinisch-Westfälischer TÜV acreditarea care ii confirma calitatea produselor: Quality Assurance System Certificate cat si ISO 9001. Mai mult de atat in anul 2010 compania obtine certificatul international FSC ( Forest Stewardship Council – printre putinele din Polonia) care atesta managmentul responsabil al padurilor cat si certificatul „Green Brand”.

 

Functionale si moderne, produsele de calitate superioara Pol Skone au fost apreciate nu numai de clientii sai cat si de expertii din industrie primind numeroase premii de-a lungul anilor.

 

Usi de interior Pol Skone

Oferta Pol Skone s-a dezvoltat constant de-a lungul a celor 3 decenii de activitate iar in prezent aceasta este una dintre cele mai diversificate de pe piata.

In oferta de usi de interior Pol Skone vei gasi:

  • usi cu finisaje diverse: vopsite, infoliate, laminate cat si cu furnir natural
  • structuri de usa diverse: usi integral din lemn, usi celulare, cu pal tubular, pal plin sau integral din lemn
  • modele diferite de tocuri: fix din mdf, fix din lemn, reglabil din mdf, reglabil din lemn pentru grosimi de perete de pana la 40 cm.
  • de la usi economice pana la usi integral din lemn cu furnir natural pentru cei mai pretentiosi clienti

iso9001

Fabricat dupa cele mai inalte standarde de calitate

x
Urmareste-ne pe Facebook!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow