Wineo

parchet laminat pentru bai si bucatarii

Aqua Protect – Parchet rezistent la apa

Wineo – marca a grupului Windmoller

Grupul Windmoller prin Wineo pune accent pe inovatie, servicii si o atmosfera de lucru prietenoasa. Wineo si companiile afiliate Windmoeller pun accent pe inovatie, produse de calitate si servicii de calitate in mai mult de 70 de tari din intreaga lume. Competentele companiei se regasesc in pardoselile Wineo cat si in alte produse pe baza de lemn.

 

Ca afacere de familie, la a treia generatie, onestitata, pasiunea si responsabilitatea sociala sunt valori in jurul carora s-a construit Wineo. Facilitatile de productie se afla in Germania in Est Westphalia, asumandu-si rolul de angajator major din comunitate.

 

Parchet laminat rezistent la apa (umiditate) pentru bai si bucatarii – WINEO

Ca si pioner in domeniul parchetului laminat, Wineo a impresionat cu produsele sale de calitate inca din 1991. Chiar si in ziua de astazi, Wineo dezvolta, imbunatateste si optimizeaza tehnologia impreuna cu un design exceptional.

Parchetul laminat Wineo este o solutie simpla pentru cine doreste dar si cu modele sofisticate, calitate exceptionala cu sigla „Made in Germany”.

Hdf-ul Aqua Protect este folosit in toate colectiile Wineo. Multumita impreganarii speciale si compozitiei Hdf-ului, acesta se distinge prin duritate si densitate, dar  si o umflare nesemnificativa atunci cand este expus la apa. Aceasta rezistenta la umezeala previne ca imbinarile sa se umfle, dar mai mult de atat marginile exterioare au fost tratate cu uleiuri sintetice de calitate.

 

Unde poate fi folosit parchetul laminat Wineo?

  • sufragerii – mai ales in apartamentele de inchiriat, parchetul laminat Wineo este solutia ideala. Rapid de instalat iti creeaza atmosfera „de acasa” imediat. Mutatul mobiliei, de exemplu dupa o schimbare a mobilei nu lasa urme pe pardoseala.
  • in bucatarii dar si in bai – iti lasa impresia de caldura placuta a lemnului si datorita Hdf ului special Aqua Protect si clickului tratat cu uleiuri sintetice nu se umfla.
  • targuri si expozitii – poate fi montat si demontat rapid, putandu-se folosi de mai multe ori.
  • in magazine – pardoselile folosite trebuie sa reziste la un flux constant de clienti. Chair si aici parchetul laminat Wineo este alegerea ideala datorita durabilitatii sale, iar cand vine vorba de redecorarea parchetul poate fi inlocuit rapid cu unul nou.

 

Avantajele parchetului laminat Wineo:

  • calitate garantata cu marca „Made in Germany” de mai bine de 25 ani: productia se realizeaza la fabrica din Augustdorf din Germania din 1991, imbunatatind constant produsul si folosind lemn din surse certificate.
  • uz universal: datorita hdf ului rezistent la umflare Aqua Protect si a inchiderii special tratate, parchetul laminat Wineo face fata cu brio umezelii si isi arata valoarea cel mai bine in bucatarii sau in bai.
  • nenumarate modele: fie ca te intereseaza un design classic, modern sau simplu, gama diversificata de modele iti da sansa sa fii creativ. La urma urmei, fiecare casa este unica! Wineo intotdeauna ofera ceva diferit si extraordinar si iti ofera o multime de oportunitati pentru a adapta rezultatul final la preferintele tale in materie de design.
  • accesorii care se potrivesc: desi pardoseala este in centrul atentiei, micile detalii fac diferenta. De la plinta in acelasi decor pana la izolatie care reduce zgomotul pasilor.

iso9001

Fabricat dupa cele mai inalte standarde de calitate

x
Urmareste-ne pe Facebook!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow